Ha arra vagy kíváncsi, hogyan lehet újrahasznosítani a pet palackokat fürdőzés során

Ha arra vagy kíváncsi, hogyan lehet újrahasznosítani a pet palackokat fürdőzés során, akkor itt van néhány ötlet:

  1. Töltse meg a palackokat meleg vízzel, majd használja őket hőforrásként, hogy melegen tartsa a vizet a fürdőkádban vagy a medencében.
  2. Vágja le az alsó részét a palackoknak, majd használja őket mint poharat, amikor fürdik.
  3. Ha a palackok szilárdak és erősek, akkor használhatja őket, mint masszázseszközöket a fürdőkádban.
  4. A palackokat használhatja, mint úszógumikat, hogy segítsenek a vízben tartani, ha úszik.
  5. Használja a palackokat, mint környezetbarát fürdőjátékokat. Például vágja ki a palackok oldalát, hogy egy csőrrel ellátott kacsát készítsen, amit a fürdőkádban lehet használni.
  6. Tárolja a fürdőszobai kellékeit a pet palackokban. Például, a sampon vagy a testápoló helyett, öntheti a fürdőszobai termékeket a palackokba, majd használja őket fürdés közben.
  7. A palackokat használja, mint kényelmes fejtámaszt a fürdőkádban. Töltse meg a palackokat puha anyaggal, például szivaccsal, majd helyezze őket a fürdőkád szélére, hogy a feje támaszkodhasson rajtuk.
  8. Készítsen saját otthoni masszázst, használva a pet palackokat. Töltse meg a palackokat meleg vízzel, majd helyezze őket a test bizonyos részeire, például a hátára vagy a lábára, hogy lazítson és eltávolítsa a feszültséget.
  9. Kempingezéskor reggel kitehetjük a napra megtöltve vízzel, este zuhanyozhatunk a nap által felmelegített melegvízzel.