A siófoki Plázs hamarosan megnyitja kapuit a nyolcadik szezonra

A siófoki Plázs a Balaton legnagyobb bulihelye, ahol napközben a strandolás, éjszaka pedig a partizás a fő program, és ez idén sem lesz másképp: a pünkösdi hétvégén kezdődik el a nyolcadik szezon. A Plázs Siófok Nagystrandjának elmaradhatatlan partyhelye, ahol nyáron mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb programot, mert itt mindenféle zenei stílusnak van helye, de sokszor rendeznek sportos és más eseményeket is a homokos parton. A Plázs idén még több programmal várja a nyarat, mint tavaly, május 26. és szeptember 3. között.

A Balaton partycentruma minden évben magasabbra teszi a lécet, nem csak a fellépőkkel, de az élményekkel is próbál még több újdonságot nyújtani a vendégeknek. Idén már öt különféle tánctéren lehet majd bulizni a koncertek után, és hétvégente nappal is lesznek állandó beach partyk az új Tezenis színpadon.

A Plázs most is várja a hazai popzene legjobbjait. Legendás zenekarok és a legfrissebb előadók nagyszabású koncertjeire is lehet majd bulizni, így a Plázs koncertnaptárjában olyan nevek szerepelnek, mint például Beton.Hofi, Pogány Induló, Ákos, Azahriah, BSW, Majka, T.Danny, Edda, Dzsúdló, Follow The Flow, Analog Balaton, Neoton, Curtis, Halott Pénz, Carson Coma, Horváth Tamás, Nótár Mary, Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós.

A siófoki nyár nem lenne teljes a Plázs állandó házigazdája, Metzker Viktória és barátai nélkül, akik idén is minden pénteken a Plázs Arénában adják majd az alapot.

A tavalyi nyár egyik slágere, a sokszor hetekkel előre elfogyott hajós bulik is visszatérnek a Baharttal közösen szervezve, többek között Methaval és Peter Maktoval a fedélzeten.

Egy külföldi világsztár, Deborah De Luca is fellép majd a Plázs színpadán és természetesen nem marad el a haknalig tartó tánc sem.