A fürdők varázslatos világa - az elmúlt hét friss hírei

Kedves fürdésbarát olvasóink! 🌊🏊‍♀️

Az elmúlt hétben a fürdők világában is történtek izgalmas események:

  1. Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum: A nyári szezonban 32 medencével és 7 csúszdával üzemelő, tavalyi 50. évfordulóját ünneplő fürdő nemrégiben modern épületrészekkel bővült. Szaunaviláguk már-már etalon a hazai fürdők számára, és tágas pihenőterekkel várják a fürdővendégeket. Bük közelében található üdülőövezet évek óta igyekszik hazánk első számú fürdővárosává válni, és folyamatos fejlesztéseivel sokat tesz is ezért.
  2. Napfényfürdő Aquapolis, Szeged: Az ország legújabb élményfürdő-komplexumát 2010 tavaszán nyitották meg. A fürdő nem csak magyar, de sok román és szerb fürdővendéget is fogad. Rendszeresen szerveznek éjszakai fürdőzéseket, babaúszást, fitnesz órákat és más rendezvényeket. A 15 medence mellett 9 beltéri és 4 kültéri csúszda áll az élményhajhászok rendelkezésére.
  3. Aquaticum Debrecen Mediterrán Élményfürdő: A debreceni Nagyerdő szívében található, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban. Dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A 17 medence mellett rengeteg csúszda is várja az élményfürdők kedvelőit.
  4. Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: A tavaly befejeződött nagyszabású fürdőfejlesztést követően napfényes folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnyat az amfiteátrumszerűen szétterülő 5000 m²-es új családi fürdővel. Kicsiknek és nagyoknak is kalandokat kínál a hullámmedence, bébimedence, óriás jacuzzi, gyermekmedence és a széles családi csúszda. Három óriáscsúszda is tekergőzik az épületen belül és kívül.

Nézzük meg a fürdőket bemutató videóinkat is! 🎥

Tartsatok velünk a fürdők világában, és fedezzétek fel a pihenés és szórakozás új dimenzióit a furdes.hu oldalon! 💦

 

 

Csobbanjunk! furdes.hu – a fürdőkereső