E-mail

Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont

Értékelés: Még nincs értékelve
Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy- Park és Élményfürdőtől 900 m-re található. A szálloda csendes, nyugodt környezetben, 50 hektáros ősparkban helyezkedik el. Az Alföld Gyöngye Hotel ideális választás a nagyobb eseményekhez és a pihenéshez is. A szobák műholdas TV-vel, telefonnal, minibárral és saját fürdőszobával is felszereltek.Facebook Csoport

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdője egy igazi gyöngyszem, amelyet mindenkinek ajánlok, aki szereti a fürdést, a pihenést, a szórakozást és a beszélgetést. A fürdő kiválóan alkalmas családosok, nyugdíjasok és sportolók számára is. A fürdő honlapja, a https://alfoldgyongye.hu/ részletes információkat tartalmaz a fürdőről.

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdője híres a gyógyvízéről, amelynek jótékony hatása számos betegségre kiterjed. A fürdőben több mint 20 medence található, köztük szabadtéri és fedett medencék, valamint csúszdák is várják a látogatókat. A fürdőben számos wellness szolgáltatás is elérhető, például szaunák, masszázsok és egyéb kezelések. A fürdő környékén számos látnivaló található, amelyeket érdemes meglátogatni.

A következőkben részletesen bemutatom az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdőjét.

Miről híres?

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdője híres a gyógyvízéről, amelynek jótékony hatása számos betegségre kiterjed. A fürdőben található gyógyvizes medencék hőmérséklete 32-38°C között van, és a vízben található ásványi anyagok számos betegségre gyógyító hatással bírnak. A gyógyvíz hatásos lehet például a mozgásszervi betegségek, a reumatikus megbetegedések, a bőrbetegségek és a légzőszervi megbetegedések kezelésében is.

Milyen medencék vannak, kint és bent?

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdőjében több mint 20 medence található, köztük szabadtéri és fedett medencék is. A szabadtéri medencék között található egy 50 méter hosszú úszómedence, valamint gyógyvizes medencék is. A fedett medencék között található egy úszómedence, valamint gyógyvizes medencék is.

Milyen csúszdák vannak kint és bent?

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdőjében több csúszda is található, köztük egy zárt és egy nyitott csúszda is. A csúszdák kiváló szórakozást nyújtanak a látogatóknak.

Milyen wellness szolgáltatások vannak?

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdőjében számos wellness szolgáltatás is elérhető, például szaunák, masszázsok és egyéb kezelések. A szaunák között található finn szauna, infraszauna, gőzkabin és aromakabin is. A masszázsok között található svéd masszázs, thai masszázs, talpmasszázs és egyéb masszázsok is.

Milyen betegségekre jó a vize?

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdőjének gyógyvize hatásos lehet például a mozgásszervi betegségek, a reumatikus megbetegedések, a bőrbetegségek és a légzőszervi megbetegedések kezelésében is.

Látnivalók a helységben

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdője a Tisza-tó partján található, amely a legnagyobb mesterséges tó Magyarországon. A tó környékén számos látnivaló található, amelyeket érdemes meglátogatni. A következőkben bemutatok néhányat:

  1. Tiszafüred: A város a Tisza-tó déli partján található, és számos látnivalót kínál, például a Tiszafüredi Arborétumot, ahol több mint 2000 növényfaj található, valamint a Tiszafüredi Vízi Színházat, amelyben számos előadás és koncert található.
  2. Poroszló: A Poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum egy interaktív kiállítás, amely bemutatja a Tisza-tó élővilágát és a környezetvédelmi problémákat. A központban található egy kilátó, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a tóra.
  3. Hortobágyi Nemzeti Park: A Hortobágyi Nemzeti Park a Tisza-tó mellett található, és a magyar puszta egyik legnagyobb területét foglalja el. A parkban számos látnivaló található, például a Hortobágyi Madárparkot, ahol több mint 300 madárfaj él, valamint a Hortobágyi Lovasnapokat, amelyen a látogatók megismerhetik a magyar pásztorkultúrát.

A fürdő

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdője több mint 20 medencével rendelkezik, köztük szabadtéri és fedett medencék is. A fürdőben található gyógyvizes medencék hőmérséklete 32-38°C között van, és a vízben található ásványi anyagok számos betegségre gyógyító hatással bírnak. A fürdőben számos wellness szolgáltatás is elérhető, például szaunák, masszázsok és egyéb kezelések. A szaunák között található finn szauna, infraszauna, gőzkabin és aromakabin is. A masszázsok között található svéd masszázs, thai masszázs, talpmasszázs és egyéb masszázsok is.

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont fürdője kiválóan alkalmas családosok, nyugdíjasok és sportolók számára is. A fürdő honlapja, a https://alfoldgyongye.hu/ részletes információkat tartalmaz a fürdőről.

Telefon 3668512710
Irányítószám 5904
Cím Gyopárosi út 3
Helység Orosháza
Megye Békés
Szabadstrand Nem
Termálvíz Nincs
Távolság Budapesttől autóval (km) 167
Hétvégi Felnőtt jegy na
Diák jegy na
Felnőtt jegy na
Infraszauna Nincs
Szolárium Nincs
Gőzfürdő Nincs
Kneipp taposómedence Nincs
Gyógymedence Nincs
Szabadtéri hullámmedence Nincs
Hétvégi Diák jegy na
Nőgyógyászati betegségek Nem
Szív és érrendszeri betegségek Nem
Idegrendszeri betegségek Nem
Emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek Nem
Légzőszervi betegségek Nem
Bőrbetegségek Nem
Mozgásszervi betegségek Nem
Koordináták 46.56390799933874, 20.637726374219472
Beltéri hullámmedence Nincs
Úszómedence Van
Beltéri csúszdás medence Nincs
Szabadtéri melegvizes medence Nincs
Szabadtéri csúszdás medence Van
Élménymedence Van
Szabadtéri termálmedence Nincs
Beltéri melegvizes medence Nincs
Szabadtéri hidegvizes medence Van
Étterem / büfé Van
Jakuzzi Nincs
Finn szauna Nincs
Masszázs Van
Merülőmedence Nincs
Szabadtéri gyerekmedence Van
Fedett gyerekmedence Van
Fedett termálmedence Nincs

Legutóbbi vélemény

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, írja meg (rövid) véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Rating:
Begépelt karakterek:

Összehasonlítás


Nincs kiválasztva összehasonlításra egy elem sem.

kedvenceim


Nincs kevdenc kiválasztva.