E-mail

Árpád uszoda Hajdúszoboszló

Értékelés: Még nincs értékelve
Az Árpád uszoda Hajdúszoboszlón található és nemzetközi sportesemények megrendezésére is alkalmas. Az uszoda 1992-ben adták át a komplexumot. Az uszodában edz a Hajdúszoboszlói Árpád Sportegyesület úszószakosztálya, valamint a város utánpótlás vízilabda csapata. Az Árpád uszoda a Thermal Camping szomszédságában található és egész évben várja az úszás és a sportos életmód kedvelőit. A nemzetközi szabványok szerint épült hajdúszoboszlói uszoda számos versenynek volt már helyszíne. Az aktív sportolók közül az utánpótlás vízilabda csapat és az Árpád SE fiatal úszói is itt tartják edzéseiket. Az uszoda feszített víztükrű, 50 méteres, 8 pályás medencéjének vize 25-27 C°-os.Facebook Csoport

Árpád Uszoda Hajdúszoboszló: Ahol a víz gyógyít és a szórakozás soha nem ér véget

Az Árpád Uszoda Hajdúszoboszlón található, és nemzetközi sportesemények megrendezésére is alkalmas. Az uszoda 1992-ben adták át a komplexumot. Az uszodában edz a Hajdúszoboszlói Árpád Sportegyesület úszószakosztálya, valamint a város utánpótlás vízilabda csapata.

Az Árpád Uszoda a Thermal Camping szomszédságában található. A fedett uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, nemcsak szabadidősportra, hanem versenyek, rendezésére is kiválóan alkalmas. Feszített víztükrű, 50 méteres, 8 pályás medencéjének vize 25-27 C°-os. Itt eddzenek a Hajdúszoboszlói Árpád SE tehetséges úszópalántái, valamint az utánpótlás vizilabda csapat.

Az uszoda két kondicionáló terme modern testépítő eszközökkel, kardiogépekkel van felszerelve. A gyermekek az úszás fortélyait a tanmedencében sajátíthatják el. Az uszoda vendégei egész évben két gyógyvizes pihenő medencét, őszi-téli-tavaszi időszakban egy termálvizes külső medencét is igénybe vehetnek. Az egészséges életmód hívei számára szauna és álló szolárium is rendelkezésre áll az uszodában. Az előcsarnokban étterem található.

Az Árpád Uszoda a Magdaléna vendégháztól mintegy 500m-re található. Az uszoda egyedülálló Kelet-Magyarországon, ugyanis a nemzetközi szabványoknak megfelelő, versenyek, rendezésére kiválóan alkalmas 50 méteres, 8 pályás feszített víztükrű medencével rendelkezik, időmérő berendezéssel, hangosítással.

Az Árpád Uszoda - Hungarospa Hajdúszoboszló online vásárlás esetén 100 Ft kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek árjegyzéki árából. 2024-ben változatlan, tavalyi árakkal várják a kedves vendégeket.

Összefoglalva, az Árpád Uszoda Hajdúszoboszló egy csodálatos hely, ahol a látogatók élvezhetik a gyógyvizes medencéket, a wellness szolgáltatásokat, és részt vehetnek a sporteseményeken. A fürdő a helyi közösség szíve, ahol az emberek találkozhatnak, pihenhetnek és élvezhetik a gyógyító vizet.

Telefon 3652558558
Irányítószám 4200
Cím Böszörményi u. 35
Helység Hajdúszoboszló
Megye Hajdú-Bihar
Szabadstrand Nem
Termálvíz Nincs
Távolság Budapesttől autóval (km) 199
Hétvégi Felnőtt jegy 2000
Diák jegy 1600
Felnőtt jegy 2000
Infraszauna Nincs
Szolárium Van
Gőzfürdő Nincs
Kneipp taposómedence Nincs
Gyógymedence Nincs
Szabadtéri hullámmedence Nincs
Hétvégi Diák jegy 1600
Nőgyógyászati betegségek Nem
Szív és érrendszeri betegségek Nem
Idegrendszeri betegségek Nem
Emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek Nem
Légzőszervi betegségek Nem
Bőrbetegségek Nem
Mozgásszervi betegségek Nem
Koordináták 47.45704710167346, 21.39630789814741
Beltéri hullámmedence Nincs
email contact@hungarospa.hu
Úszómedence Van
Beltéri csúszdás medence Nincs
Szabadtéri melegvizes medence Nincs
Szabadtéri csúszdás medence Nincs
Élménymedence Nincs
Szabadtéri termálmedence Nincs
Beltéri melegvizes medence Nincs
Szabadtéri hidegvizes medence Van
Étterem / büfé Van
Jakuzzi Nincs
Finn szauna Van
Masszázs Nincs
Merülőmedence Nincs
Szabadtéri gyerekmedence Van
Fedett gyerekmedence Van
Fedett termálmedence Nincs

Legutóbbi vélemény

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, írja meg (rövid) véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Rating:
Begépelt karakterek:

Összehasonlítás


Nincs kiválasztva összehasonlításra egy elem sem.

kedvenceim


Nincs kevdenc kiválasztva.