E-mail

Vulkán Gyógy- és Élményfürdő

Értékelés: 5/5
A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Celldömölkön található, Szombathelytől 45 km-re és Pápától 30 km-re. A fürdőt zöld övezet veszi körül, hátterében a vulkanikus Ság hegy látható. A fürdőben kül- és beltéri medencékkel, gyógyhatású termálvízzel, wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várják a vendégeket. A 2005 nyarán megnyitott Vulkánfürdő a kicsiktől az idősekig minden korosztály kikapcsolódásáról, pihenéséről gondoskodik. A fürdő elérhetőségei: 9500 Celldömölk, Sport u. 6.Facebook Csoport

Vulkán Gyógy- és Élményfürdő: A Természet Ajándéka

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő egy igazi gyöngyszem a termálfürdők világában. Az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál fekszik, és a természet csodálatos ajándékát, a gyógyító vizet kínálja a látogatóknak.

Medencék és csúszdák

A fürdőben nyolc medence található, amelyek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A teljesen fedett medencék között található egy 25 méteres, hatsávos úszómedence és egy tanmedence. Ezek mellett a fürdő zárt udvarán lévő gyógyvizes gyógymedence is egész évben látogatható. A szabadban pedig gyerek csúszdamedence, kisgyermek-pancsoló és egy 560 m2 vízfelületű élménymedence várja a vendégeket szezonális nyitva tartással. Az izgalomra vágyóknak pedig ott van az 80 méteres Anakonda csúszda.

Szolgáltatások

A Vulkán Fürdő számos szolgáltatást kínál a látogatóknak. A fürdő- és gyógyászati szolgáltatások mellett megtalálhatók a vendéglátóipari-; szépségápolási- és egészségmegőrző szolgáltatások is. Büfé, fodrászat, manikűr, pedikűr, frissítő masszázs, aerobic, zumba, vízi torna, étterem és büfé is a vendégek rendelkezésére áll.

Gyógyvíz

A fürdő „Cell-4”-es kútjának vízét 2007 őszén „Celli Vulkán Gyógyvíz” néven nyílvánították gyógyvízzé. A gyógyvíz nátrium-hidrogénkarbonátos-, kloridos típusú, lágy (csak igen csekély mennyiségű kalciumot és megnéziumot tartalmazó), nagy fluorid tartalmú (6,5 mg/l) kevéssé szulfidos meleg víz. A magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú gyógyvíz legjobb hatását a mozgásszervi panaszok gyógyításában fejti ki.

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő tehát nem csak a pihenésre és szórakozásra vágyóknak kínál tökéletes kikapcsolódást, hanem az egészségük megőrzésére, illetve javítására törekvőknek is. Fedezze fel Ön is a Vulkán Fürdő nyújtotta lehetőségeket, és töltődjön fel a vulkán erejével!

Telefon 3695525070
Irányítószám 9500
Cím Sport u. 8
Helység Celldömölk
Megye Vas
Szabadstrand Nem
Termálvíz Van
Távolság Budapesttől autóval (km) 162
Hétvégi Felnőtt jegy 3000
Diák jegy 2200
Felnőtt jegy 3000
Infraszauna Nincs
Szolárium Van
Gőzfürdő Van
Kneipp taposómedence Nincs
Gyógymedence Van
Szabadtéri hullámmedence Nincs
Hétvégi Diák jegy 2200
Nőgyógyászati betegségek Nem
Szív és érrendszeri betegségek Nem
Idegrendszeri betegségek Nem
Emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek Igen
Légzőszervi betegségek Nem
Bőrbetegségek Nem
Mozgásszervi betegségek Igen
Koordináták 47.322795171653766, 17.15317956274956
Beltéri hullámmedence Nincs
email marketing@vulkanfurdo.hu
Úszómedence Van
Beltéri csúszdás medence Nincs
Szabadtéri melegvizes medence Van
Szabadtéri csúszdás medence Nincs
Élménymedence Van
Szabadtéri termálmedence Van
Beltéri melegvizes medence Van
Szabadtéri hidegvizes medence Van
Étterem / büfé Van
Jakuzzi Nincs
Finn szauna Van
Masszázs Van
Merülőmedence Van
Szabadtéri gyerekmedence Van
Fedett gyerekmedence Van
Fedett termálmedence Van
Nyitás 2023 2023.06.eleje

Legutóbbi vélemény

Balázsik Gábor 2022. január 25. kedd
Kivételesen gyönyörű környezetben, az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál fekszik a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, ahol mintegy 1.600 m2 vízfelület áll az érkezők rendelkezésére. Nyolc medencében érezhetik a látogatók a víz megújító, gyógyító hatását. A teljesen fedett medencék között található egy 25 méteres, hatsávos úszómedence (26-27 °C ) és egy tanmedence (32 °C ) is. Ezek mellett a fürdő zárt udvarán lévő gyógyvizes gyógymedence, (33-34 °C) valamint a 80 m2 fedett és 80 m2 nyitott részbõl álló gyógyvíztartalmú termálvizes medence (35-36 °C) is egész évben látogatható. A szabadban gyerek csúszdamedence, kisgyermek-pancsoló és egy 560 m2 vízfelületű élménymedence buzgárokkal, szökőkutakkal, örvénnyel és hidromasszázs elemekkel várja a vendégeket szezonális nyitva tartással. A belépőjegyek ára: felnőtt 2750 Ft, nyugdíjas 2200 Ft, diák (14-25 éves korig) 2000 Ft, gyerek (14 éves korig) 1700 Ft.
Kérjük, írja meg (rövid) véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Rating:
Begépelt karakterek:

Összehasonlítás


Nincs kiválasztva összehasonlításra egy elem sem.

kedvenceim


Nincs kevdenc kiválasztva.