E-mail

Zalakaros Termálfürdő Gyógyfürdő

Értékelés: 5/5
A Zalakarosi Termálfürdő Gyógyfürdő egy családi élmény- és strandfürdő, amely különleges gyógyvízzel, wellness és medical wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. A fürdőben több medence, csúszda, szauna, gőzkabin és egyéb szolgáltatások állnak rendelkezésre. A gyógyvíz jótékony hatásai közé tartozik a mozgásszervi betegségek, ízületi gyulladások, bőrbetegségek és nőgyógyászati problémák kezelése. A fürdőről további információkat találhat a következő weboldalon: https://zkf.hu/Facebook Csoport

Zalakarosi Fürdő: Ahol az élmény és az egészség találkozik

A Zalakarosi Fürdő egy igazi gyöngyszem Magyarországon, ahol a látogatók nem csak a természet szépségét élvezhetik, hanem a gyógyvíz jótékony hatásait is. A fürdő komplexumában számos medence és szolgáltatás várja a vendégeket, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Medencék

A Zalakarosi Fürdőben összesen 19 medence található. Ezek között megtalálhatóak a fedett és a szabadtéri medencék is, így az időjárás minden körülmények között kellemes fürdőzést tesz lehetővé.

A fedett medencék között találhatóak gyógymedencékélménymedencékgyermekmedencékpancsolók és termálmedencék. A gyógymedencék hőfoka 34-38°C között változik, míg az élménymedencéké 28-32°C.

A szabadtéri medencék között is megtalálhatóak a gyógymedencék, élménymedencék, termálmedencék, gyermekmedencék, pancsolók, jakuzzi, hullámmedence és úszómedence. A gyógymedencék hőfoka itt is 34-36°C, míg az élménymedencéké 28-32°C.

Szolgáltatások

A Zalakarosi Fürdő számos szolgáltatást kínál a látogatóknak. Ezek között megtalálhatóak a wellness szolgáltatások, mint például a masszázsok, az aromafürdő és a szépségkezelések. Emellett a fürdőben található egy 60 fős finn szauna, gőzkabin, jégadagoló, hideg és melegvizes merülőmedence, valamint jacuzzi.

Gyógyvíz

A Zalakarosi Fürdő gyógyvize Európában egyedülálló összetételű. Az alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos gyógyvízben a jód, a bróm, a kén és a fluor együttes jelenléte igen ritkán előforduló. A gyógyvíz további fő összetevői a kálium és nátrium, magnézium, vas, mangán, metabórsav, metakovasav, szabad szénsav. A gyógyvíz által kezelt betegségek között megtalálhatóak a bőrbetegségek, emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek, idegrendszeri betegségek, légzőszervi betegségek, mozgásszervi betegségek, nőgyógyászati és urológiai betegségek, valamint a szív és érrendszeri betegségek.

Összefoglalva, a Zalakarosi Fürdő tökéletes helyszín a pihenésre és a feltöltődésre. A széleskörű szolgáltatások és a gyógyvíz jótékony hatásai miatt mindenki számára ideális választás lehet.

Telefon 3693340420
Irányítószám 8749
Cím Termál GyógyFürdő
Helység Zalakaros
Megye Zala
Termálvíz Van
Szabadstrand Nem
Távolság Budapesttől autóval (km) 193
Hétvégi Felnőtt jegy 5900
Diák jegy 5015
Felnőtt jegy 5900
Infraszauna Nincs
Szolárium Van
Gőzfürdő Van
Kneipp taposómedence Nincs
Gyógymedence Van
Szabadtéri hullámmedence Van
Hétvégi Diák jegy 5015
Délutáni jegy órától vagy órára 16
Délutáni jegy 4425
Nőgyógyászati betegségek Igen
Szív és érrendszeri betegségek Igen
Idegrendszeri betegségek Igen
Emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek Igen
Légzőszervi betegségek Igen
Bőrbetegségek Igen
Mozgásszervi betegségek Igen
Koordináták 46.63070375887629, 17.135223553838262
Délutáni diákjegy 4425
Beltéri hullámmedence Nincs
email info@zkf.hu
Úszómedence Van
Beltéri csúszdás medence Nincs
Szabadtéri melegvizes medence Van
Szabadtéri csúszdás medence Van
Élménymedence Van
Szabadtéri termálmedence Van
Beltéri melegvizes medence Van
Szabadtéri hidegvizes medence Van
Étterem / büfé Van
Jakuzzi Van
Finn szauna Van
Masszázs Van
Merülőmedence Van
Szabadtéri gyerekmedence Van
Fedett gyerekmedence Van
Fedett termálmedence Van

Legutóbbi vélemény

Gábor 2022. január 25. kedd
A gyógyfürdő legrégebbi, a település egyik szimbólumává vált egysége a fedett fürdő. A két ülőfürdős, gyógyvizes medence mellett kialakítottak egy úszásra alkalmas, termálvizes medencét is, ahol a kezelések között vagy azok kiegészítéseképpen a vendégek átmozgathatják izomzatukat egy kis úszással, vagy speciálisan a vízben történő mozgásra kialakított medencében rendszeres vízi tornával válhatnak fittebbé. A kibővült pihenőtérben pedig - ahol a pihenőágyak térítésmentesen vehetők igénybe - még kellemesebb környezetben élvezhetik a gyógyulás örömét. A fedett fürdő alap belépőjeggyel látogatható az év minden napján, és az OEP által támogatott formában megváltott jegyekkel is ebben az egységben tölthetik el idejüket a gyógyászatra érkező látogatók. A fedett fürdő épületében található a széleskörű szolgáltatást nyújtó gyógyászati részleg, a földszinten vizes kezelésekkel (iszappakolás, súlyfürdő, tangentor, vízi torna, kádfürdő, szénsavfürdő stb.), az emeleten száraz kezelésekkel (masszázs, elektroterápia, gyógytorna stb.). A gyógycentrumot elsősorban a fürdőt gyógyászati céllal igénybe vevő látogatók részesítik előnyben. A fedett, fa szerkezetű épület kellemes környezetet biztosít a pihenni vágyóknak, ahol egy nagyobb és két kisebb, különböző hőmérsékletű gyógy- és termálvizes medence található. Ez a részleg egész évben fogadja a vendégeket. A gyógycentrumhoz tartozó kertben egy félig fedett gyógyvizes medencében, csendes parkban a friss levegőn élvezhetik a gyógyvíz jótékony hatásait kora tavasztól késő őszig. A gyógycentrum komplex belépőjeggyel vehető igénybe, amely magában foglalja a pihenőágyak használatát is. A belépőjegyek (napijegy) ára: felnőtt 3900 Ft, diák és nyugdíjas 3120 Ft, gyerek 1000 Ft.
Kérjük, írja meg (rövid) véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Rating:
Begépelt karakterek:

Összehasonlítás


Nincs kiválasztva összehasonlításra egy elem sem.

kedvenceim


Nincs kevdenc kiválasztva.